به گزارش پایگاه خبری حاجت نیوز، حجتالاسلام والمسلمین سیدعلیرضا ادیانی، رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی، شامگاه پنجشنبه، ۱۳ خردادماه در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام(ره) که در حرم مطهر حضرت شاهچراغ(ع) برگزار شد، با بیان اینکه تاکنون درباره امام هم دوستان، هم دشمنان، هم مسلمانان و هم غیرمسلمانان و هم ایرانیان و غیرایرنیان سخن زیاد گفتهاند، امام(ره) را شناسنامه یک ملت عظیم و بزرگ ایران اسلامی و احیاگر اسلام ناب محمدی(ص) توصیف کرد.
وی افزود: واژه امام همواره در ذهن ملت ایران با مفهوم انقلاب و تحول و اراده یک ملت و عینیت بخشیدن به حرکت عظیم یک ملت عجین شده است و پیوسته واژه انقلاب و امام(ره) با یکدیگر به اذهان متبادر میشود.
ادیانی با بیان اینکه امام(ره) را باید از سالهای قبل از آغاز حرکت انقلاب شکوهمند اسلامی شناخت، گفت: امام(ره) تقریباً از دهه ۳۰ بهعنوان یک مدرس بزرگ و استادی جوانپرور شناخته میشد. ایشان یک فقیه متبحر در فقه، یک اسوه نواندیش، فیلسوفی گرانمایه، استاد درجه اول اخلاق و مهذب اخلاق بود که درس فلسفهشان در قم درس اول بود.
وی با یادآوری اینکه امام(ره) قبل از اینکه پا به عرصه اجتماع بگذارد و بُعد رهبری سیاسی و اجتماعیشان در آسمان ملت ایران ظهور کند، یک انسان اهل دعا، بکاء، تضرع و راز و نیاز با پروردگار بود، بیان کرد: امام راحل یک انسان مجاهد با نفس محسوب میشد، بهگونهای که قبل از حضور در اجتماع یک انسان عارف واصل شده بود.
رئیس عقیدتی سیاسی ناجا در ادامه فرازهایی از وقایع قبل از انقلاب و وقوع قیام خونین ۱۵ خرداد را یادآور شد و گفت: اگرچه شناسنامه انقلاب را ۱۵ خردادماه میشناسند، اما حرکت امام(ره) از بعد از رحلت مرحوم آیتاللهالعظمی بروجردی، رئیس حوزه علمیه قم در سال ۱۳۴۰ آغاز شد.
وی ادامه داد: بهدلیل اقتدار و مرجعیت مطلق مرحوم آیتاللهالعظمی بروجردی، دستگاه طاغوتی جرئت تعرض ظاهری و آشکار به دین را نداشت، اما بعد از رحلت ایشان و در نیمه دوم سال ۱۳۴۱ در نبود مجلس، دولت لایحه انجمن ایالتی و ولایتی و تصویب نامه دولت مبنی بر حذف غیرمسلمان بودن نمایندگان تشریفاتی دستگاه طاغوتی و سوگند به قرآن را حذف کرد و در اینجا بود امامی که هرگز حاضر نبود جلو بیفتد و برای معرفی خود تلاش کند، بر علیه رژیم ستمشاهی قیام کرد.
ادیانی با بیان اینکه توانایی، قدرت، صلابت و توسلات و تضرعات امام(ره) در آسمان آرزوهای ملت ایران ظهور و بروز پیدا کرد و ایشان با تمام قوا در مقابل مصوبه دولت ایستاد، گفت: وقتی حوادث سال ۱۳۴۲ پیش آمد و رژیم طاغوتی به حوزه علمیه فیضیه حملهور شده و به آیات عظامی چون گلپایگانی و خوانساری توهین کرد، بُعد دیگر امام(ره) یعنی رهبری و شجاعت سیاسی ایشان برای مردم آشکار شد.
رئیس عقیدتی سیاسی ناجا تأکید کرد: امام(ره) با اتکا به آموزههای قرآن و مبارزات ۲۵۰ ساله اهل بیت(ع) برای دستیابی به حکومت و قدرت سیاسی در دورانی که تبلیغ میکردند دین افیون تودهها و ملتها و مایه عقبماندگی است، مبارزه کرد و با اعتقاد راسخ ملت ایران و تفسیری از آموزههای دین با رهبری خود حادثهای بزرگ و کمنظیر به نام انقلاب اسلامی را رقم زد.
وی با بیان اینکه ملت ایران تمام آرمانی که میتوانست مطالبه کند را در امام متجلی دید، لذا با همراهی امام(ره) انقلاب شکوهمند اسلامی را رقم زدند، این انقلاب را پایانبخش نظام ستمشاهی و استبدادی و نه بزرگ به استبداد و دیکتاتوری و حکومت سلطنتی موروثی توصیف کرد.
ادیانی با تصریح اینکه انقلاب اسلامی رخدادی بزرگ بود که نه تنها ساختار ایران را عوض کرد بلکه دنیا را تحت تأثیر قرار داد، گفت: امام(ره) با رهبری الهی خود و اتکا به خداوند و اعتماد به وعدههای الهی، نظام استبدادی را سرنگون کرد و به جای آن نظام جمهوری اسلامی ایران را که متکی بر آرای مردم و با خواست مردم بود، جایگزین کرد. نظامی که متکی به آرای مردم است.
رئیس عقیدتی سیاسی ناجا، انقلاب اسلامی را یک نه بزرگ به استبداد و خط بطلانی بر سلطه اجانب و بیگانگان بر این کشور برشمرد و گفت: خواست ملت ایران در بحبوحه انقلاب در شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» منعکس بود؛ استقلال یعنی آزادی به مقیاس یک ملت، یک سرزمین و حاکمیت یک دولت و ملت و یک نه بزرگ به بیگانگان و سلطهگران بوده و خط بطللانی بر جبهه کفر و استکبار بود.
وی با یادآوری اینکه امام(ره) به رأی و انتخاب مردم با همه وجود اعتقاد داشت، اظهار کرد: اگر انقلابهای بزرگ دنیا را بررسی کنیم میبینیم که صاحبان انقلابها و رهبران آنها به خود حق میدهند تا دو سال هیچ انتخاباتی را برگزار نکنند، اما امام(ره) به آرای ملت ایران اعتقاد داشت و به فاصله کمتر از دو ماه پیروزی انقلاب اسلامی، اصل نظام جمهوری اسلامی به آرای مردم گذاشت و مردم هم به آن، آری گفتند و بعد از این امام(ره) برای قانون اساسی، خبرگان را به آرای ملت گذاشت و بعد هم اصل قانون اساسی و ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی.
رئیس عقیدتیسیاسی ناجا با بیان اینکه در طول ۱۰ سال رهبری امام(ره) هیچ انتخاباتی تغییر یا تعدیل نشد، به در پیش رو بودن انتخابات ۲۸ خردادماه در سال جاری اشاره کرد و گفت: هیچکس در نظام جمهوری اسلامی نباید نقش مردم و آرای آنان را در سرنوشت خود انکار کند، حتی رهبری که عالیترین مقام معنوی و نظارت عالی بر اسلامیت نظام و اجرای قانون اساسی و سیاستهای کلی نظام است، هم به واسطه مردم تعیین میشود.
وی با اشاره به تحرکات دشمن در ایام انتخابات، بیان کرد: دشمن میگوید انتخابات ایران هیچ اثری ندارد و کمپین نه به جمهوری اسلامی را راه انداخته است و راهبردش هم عدم حضور مردم پای صندوقهای رأی است، اما باید بدانیم که تجلیل و تکریم امام(ره) این است که همه پای صندوقهای رأی حاضر شویم.
ادیانی، زنده نگه داشتن خط و اصول و مکتب فکری امام(ره) را حضور گسترده در انتخابات دانست و گفت: باید به رغم راهبرد بدخواهانه دشمن که با استفاده از تمام ابزارهای تبلیغاتی و سیاسی تلاش میکند تا بذر ناامیدی را در میان ملت ایران بپاشد، حضوری گسترده در انتخابات داشته باشیم.
رئیس عقیدتی سیاسی ناجا، نظام جمهوری اسلامی را ودیعهای الهی توصیف کرد که مزد مجاهدت امام(ره) و ملت ایران است و ادامه داد: با هر رأی خود به فردی که اصلح است در انتخابات در حقیقت نصرت خدا، پیامبر(ص) و اسلام کردهایم و همانطور که خداوند در قرآن فرموده است اگر خدا را یاری کنید، خدا یاریتان میکند، خدا هم ما را یاری خواهد داد تا بتوانیم از مشکلات عبور کنیم.
وی از ملت ایران خواست تا با حضور خود در انتخابات حماسهای از جنس فتح خرمشهر و فجر بیافرینند و سپس افزود: همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند خرمشهرهای دیگری در پیش رو داریم، لذا باید با همدلی با یکدیگر، متوجه اهمیت اصل حضور در انتخابات شده و با مشارکت بالا و انتخاب صحیح، فردی شایسته را انتخاب کنیم که دولت جوان حزباللهی کارآمد بر سرکار آمده تا بتواند بر مشکلات کشور و حربههای سخت و تحریم پیچیده دشمنان با اتکا به ظرفیتهای داخلی و اعتماد به جوانان فائق آمده و دست رد به سینه زیادهخواهان و قلدران عالم زند.