پخت کیک ۲۵۰۰ کیلویی

ابوالفضل امانتی شهروند کاشانی و خادم آستان قدس رضوی گفت: کیک میلاد حضرت زینب (س) به طول ۱۱۰ متر و وزن ۲ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم در کربلا پخته و همزمان با روز جمعه ۱۹ آذر ۱۴۰۰ میلاد احیاگر نهضت حسینی عاشورا در بین الحرمین توزیع می‌شود.
وی با اشاره به اینکه مراحل پخت این کیک با مشارکت و همکاری گروهی از دوستان خیر و نیکوکار وی از مشهد، تهران و شمال انجام می‌شود، گفت: مدیریت محترم عتبه حسینیه و عباسیه، بین الحرمین و بزرگوارانی از مضیف حرم‌های شریف امام حسین (ع) و ابالفضل‌العباس (ع) نیز آن‌ها را در مراحل پخت و توزیع کیک میلاد حضرت زینب (س) کمک و مشارکت می‌کنند.
امانتی با تاکید بر اینکه تمامی هزینه ۳۰۰ میلیون تومانی پخت کیک تولد حضرت زینب (س) از سوی وی به صورت تبرعی تقبل شده است گفت: حدود ۳۳ نفر قناد و دستیار این کیک را به مدت ۱۰ ساعت پخت می‌کنند.
وی با یادآوری اینکه ظرفیت پذیرایی کیک میلاد ۵۰ هزار نفر است گفت: کیک میلاد حضرت زینب (س) در سه سال گذشته در سوریه پخته و در حرم شریفش بین زایران و مجاوران آن حضرت توزیع شد.

www.hajatnews.ir
@hajat_ir