به گزارش گروه فرهنگ و هنر پایگاه خبری حاجت نیوز، علی رضا مسعودی معروف به علی مشهدی نویسنده، بازیگر و استندآپ کمدین در ۱۹ مهرماه سال ۱۳۵۱ در مشهد متولد شد.
او فعالیت رسمی خود در عرصهٔ نویسندگی را با نوشتن متن های چند آیتم از برنامه ساعت خوش در سال ۷۴ آغاز کرد و در طول این سال ها، داستان و فیلنامه سریال هایی چون کوچه اقاقی ها، طنز آشتی کنان،یک و نیم هفته، سریال سه در چهار و بخش هایی از سریال ارث بابام، سریال آقا و خانم سنگی را نوشته است.
علی مسعودی نویسنده و بازیگر سینما و تلویزیون که روز گذشته ۲۰ شهریورماه مهمان برنامه «نشان ارادت» شبکه دوسیما بود، در ابتدا درباره خاطرات خود از اولین رفاقتش با امام حسین (ع) بیان کرد: گاهی برای عزاداری در ایام محرم به روستایی که مادرم زاده آنجا بود، میرفتیم و در مواقع دیگر در شهرستان بیرجند به اقامه عزا میپرداختیم.
علی مسعودی ادامه داد: در زمانهای قدیم «شله مشهدی» که نام یکی از غذاهای محلی شهر مشهد است، به عنوان نذری تنها در چهار روز تاسوعا، عاشورا، شهادت امام رضا (ع) و رحلت پیامبر اکرم (ص) پخته میشد که خود درست کردن این غذا هم مراسم خاصی دارد.
نقش دعای پدر و مادر و ائمه اطهار در زندگی
وی با بیان اینکه بعد از دعای خیر پدر و مادر هرچه در زندگی دارد از ائمه اطهار (ع) گرفته است، تصریح کرد: محال است متنی را به نگارش درآورم اما بعد از «به نام خدا» در سمت راست برگهام «یا ضامن آهو» را ننوشته باشم چراکه شناسنامه کاری من است.
کارگردان «آخر خط» در ادامه با اشاره به اینکه کسانی که در ستاد بازسازی عتبات عالیات فعالیت دارند، به صورت اعتقادی و به نوعی دلی کار میکنند، مطرح کرد: زوری بالا سر این دوستان نیست و بسیار باعشق کار میکنند و مصداق این جمله هستند که «هرآنچه از دل برآیند لاجرم به دل نشیند». این اتفاق از نظر من باعث شده است زمانی که هم وارد اماکن مقدس میشویم، حال دلمان خوب شود.
مسعودی در پایان خاطرنشان کرد: آرزوی بسیاری از انسانها خادمی حرم امام حسین (ع) است و اگرچه من هم آرزوی این کار را دارد اما اگر این پیشنهاد به من داده شود، به آن «نه» میگویم و حاضرم این موقعیت را به فرد بهتری ببخشم چراکه خادمی حرم، مسئولیت سنگینی بر دوش انسان است و بسیار باید حواس خود را جمع کند.